FashionDays/Merken gezocht/Ledenvergadering

Geldautomaat Centrale Hal FashionDays

Deelnemers FashionDays. De bezoekers van de FashionDays kunnen niet bij alle showrooms met pin betalen. Omdat de geldautomaat in de Centrale Hal wederom leeg is en wij geen invloed kunnen uitoefen op het moment dat deze gevuld wordt, vragen wij u indien mogelijk zsm geld af te storten in de geldautomaat in de Centrale Hal. Vanaf dat moment kunnen onze bezoekers weer geld pinnen en inkopen doen daar waar men alleen met contant geld kan betalen.


Nieuwe merken gezocht!

Heb jij een nieuw merk in jouw collectie en wil jij dit bij de retailer onder de aandacht brengen? Laat het ons dan weten!
Wij zoeken ondernemers die in 2021 een nieuw merk aan hun collectie hebben toegevoegd en daar wat over willen vertellen. Voor wie of weke gelegenheid is dit bestemd? Laat het ons weten, schrijf een kort stukje (hooguit 60 woorden) en stuur dit naar ons toe. Wij nemen contact met jou op en als het mogelijk is plaatsen wij een bericht in Vrouwenmode. Ook als jij dit verder niet wilt toelichten horen wij graag welke "nieuwe merken" hier te krijgen zijn. Laten wij samen zorgen dat het WFC Amsterdam meer gezien en bezocht gaat worden. Jouw posts op Instagram en Facebook mag je ook met WFC Amsterdam delen. Stuur jouw tekst en/of content naar huurdersvereniging@hvwfc.nl 
 


Safe de date! Algemene ledenvergadering Huurdersvereniging 11 oktober a.s.

De Algemene Ledenvergadering zal plaatsvinden op maandag 11 oktober 2021 om 16.30 uur.
Komt allen! Toren2, 7e verdieping, Musical 2.0 ruimte

Copyright © 2021 .All rights reserved.