Klik hier om dit bericht online te bekijken.Betaalmogelijkheden tijdens de FashionDays


news In het WFC is slechts 1 geldautomaat (ABN-AMRO). Dit zal gevolgen hebben voor de bezoekers tijdens de FashionDays die contant geld willen opnemen. Mocht de automaat in storing vallen zijn wij dus kwetsbaar en zal er tijdelijk geen geld beschikbaar zijn. De ABNAMRO zal de automaten regelmatig bijvullen en tevens zou het prettig zijn als huurders hun contante geld bij deze automaat afstorten zodat de klanten weer over cash geld kunnen beschikken. Tevens is ons advies is aan elke huurder om zelf maatregelen te treffen. Bij onderstaande partijen kunt u snel en tegen een redelijk tarief een mobiele pinautomaat huren of kopen, WACHT HIER NIET TE LANG MEE!!! www.sepay.nl Hier kunt u een pinautomaat huren of verschillende abonnementen afsluiten en zijn de transactiekosten lager. www.sumup.nl vanaf € 39,00 eenmalige aanschaf en 1,9% transactiekosten. Of maak gebruik van tikkie, een handige betaalapp. Ga hiervoor naar www.tikkie.me - en installeer de betaalapp waardoor u uw klanten snel kunt laten betalen.
ZONDAG 29 SEPTEMBER EXTRA INKOOPDAG


news Zondag 29 SEPTEMBER is er een extra inkoopdag ingelast. De klanten het WFC hierover bericht per mail echter en wij zullen hier duidelijk in zetten dat niet elke showroom open is. Om teleurstelling van de bezoekers te voorkomen vragen wij u daarom ook om uw eigen klanten te informeren wanneer u NIET deelneemt aan deze inkoopzondag. Op zondag is het WFC voor klanten open van 09.00 - 16.00 uur. Zoals gebruikelijk op een inkoopmaandag kunnen de bezoekers van het WFC na registratie een gratis uitrijkaart ontvangen. Ook stellen wij weer croissants en koffie beschikbaar. Dit alles is voor hen verkrijgbaar de CENTRALE HAL.
Modefabriek toch weer op zondag en maandag!!


news Na evaluatie en op verzoek van de markt heeft Modefabriek besloten voor aanstaande wintereditie het event weer op zondag en maandag te organiseren in plaats van op maandag en dinsdag. “De beslissing om de eventdagen te veranderen, zagen we als een geschikte aanpassing met het oog op de toekomst. Maar we zien in dat de tijd er nog niet rijp voor is”, aldus Lucel van den Hoeven, ceo van Modefabriek in een persbericht. “Daarom kiezen we ervoor om deze stap op dit moment niet door te zetten.” Eerder gaf de organisatie nog aan aankomende winter de modebeurs ‘in ieder geval weer’ op maandag en dinsdag te organiseren om zo een heel jaar te kunnen evalueren. De meest recente editie van Modefabriek vond afgelopen juli voor het eerst in het bestaan van de beurs plaats op een maandag en dinsdag. Deze beslissing viel niet goed bij met name de kleinere retailer zonder personeel die doordeweeks geen kans zag om de beurs te bezoeken. De komende editie van Modefabriek vindt plaats op 26 en 27 januari 2020.


Deze mail is verzonden aan %UserEmail%
Klik hier om uw gegevens aan te passen en/of uit te schrijven van deze mailing.


Copyright © 2019 .All rights reserved.