Nieuwsbrief mei 2024

Help ons met het bedenken van nieuwe, mooie dan wel creatieve ideeën voor ons gebouw

Afgelopen week zijn leden van het bestuur van de huurdersvereniging bij collega's langsgegaan om te horen of zij verbeterpunten en/of creatieve ideeën hebben die wij in kunnen dienen bij het WFC. Dit alles in het kader van participeren en de toekomstige ontwikkelingen in het WFC.
Hebben onze collega's jullie gemist dan vragen wij jou om je inbreng alsnog naar de huurdersvereniging te mailen.

- Wat zijn voor jou de belangrijkste punten voor verbetering/verandering? Heb jij creatieve ideeën, wij horen het graag. Wat zou jij graag zien, waar word jij blij van? Samen naar een mooier WFC

- Wat zijn voor jou de belangrijkste criteria om je te vestingen in het WFC?

Wij kijken uit naar jouw reactie, mail dit a.s.a.p. naar huurdersvereniging@hvwfc.nl

Alle inzendingen en reeds ingevulde enquêteformulieren worden beoordeeld, meegenomen en gedocumenteerd.  De HV maakt een samenvatting en stuurt deze naar de participatiemaatschappij De Wijde Blik en naar het management van het WFC en een team van deskundigen gaat hiermee aan de slag.
 


Jouw mening telt!

Zoals jullie via mailingen/uitnodiging van het Management hebben begrepen vindt er morgen een informatiebijeenkomst plaats in het WFC informatiecentrum (oude restaurant in de centrale hal).


Tijdens deze bijeenkomst wordt de voortgang van de vernieuwingsplannen gepresenteerd inclusief een boeiende presentatie van het ontwerpteam. De reeds verzamelde ideeën en wensen worden gedeeld.

Laat deze kans niet voorbij gaan want het gaat hier om de toekomst van ons WFC - jouw werkplek!

Graag aanmelden!! zie de email van woensdag 1 mei verzonden door: management@worldfashioncentre.nl of

Aanmeldformulier informatiebijeenkomst vernieuwing WFC Amsterdam (google.com) (kopieer deze link naar je browser)


Aanvang 16 .00 uur - 17.30 uur 


Maandag 27 mei Inkoopdag

Maandag 27 mei hebben wij wederom een inkoopdag waarbij de fashionklanten getrakteerd worden op een gratis uitrijkaart, een croissant en onze barista Rox van het Coffee Atelier in de Centrale Hal zorgt dan voor en heerlijk kopje koffie!

Onze klanten ontvangen hiervan per mail een bericht maar wij vragen u ook om uw klanten hiervan op de hoogte te brengen.

Overige data voor 2024:

22 juli
19 augustus
23 september
28 oktober
 

Copyright © 2024 .All rights reserved.